tisdag 20 maj 2014

1.2 Det nya livet.

In klev Lamar Mwari.
Ut klev Sophia Mwari.

Hon hade inte kunnat med att byta bort efternamnet, det var en del av hennes ursprung. Hon må vara förändrat till utseendet men inte till person.

Hon hade nu blivit den hon alltid var tänkt att vara.

Kläderna hon hade på sig var de enda hon hade utan underkläderna, tomten och den gamla husvagnen. Utöver det ägde hon 50 simdaler.

Smyckena hon hade på sig hade hon ärvt av sin mormor innan hon gick bort. Hon var den enda i hennes familj som såg Sophia, alla andra såg bara Lamar.

-Sophia. Du måste ge dig av, och bli allt du kan vara. Dessa smycket köpte min man, din morfar till mig starx efter vi flyttat till detta landet. Det är pråliga, ja och de är inte heller egentligen speciellt dyra, men det var som en start på vårt nya liv. Och nu ska du ha dem.

När hennes mormor gått bort var det dags, hon hade inget som band kvar henne i hennes gamla liv.


När hon kom tillbaka till tomten såg hon husvagnen hon köpt för det som blev över när hon köpte tomten. Tomten som var helt över vuxen var ändå relativt billig, men husvagnen var förvånansvärt dyr. Men ändå billigare än att köpa eller bygga ett hus. Den var i bra skick, men det fanns inget i den förutom en toalett och ett handfat, och ett kylskåp som hon hade köpt för de sista pengarna av arvet.

Majoriteten av alla pengar hon ärvt av sin mormor hade gått till operationen som gjorde henne till en kvinna FYSISKT.

Hon hade alltid varit kvinna, även om alla inte sett henne som en.


Insidan av husvagnen hade spår som visade hur gammal den var, inredningen skrek 70tal. Men tanken var bara att hon skulle bo i den till hon tjänat ihop pengar. För det första hon tänkte göra i morgon var att gå och leta jobb. Men nu, ville hon sova.

Även om hon nästan bara hade sovit de tre senaste dagarna på sjukhuset hade taxiresan hem gjort henne helt slut.


Hon gick och lade sig i den gamla sovsäcken. Den väckte minnen om ett annat liv, när hon var pojke men ändå inte. Hon hade varit på ett pyjamasparty med de andra killarna i klassen och hon hade vantrivts och velat hem.

Helst av allt hade hon velat vara på flickornas pyjamasparty men hennes mamma hade bara skrattat när hon sagt det.

Men allt det var förbi. Hon levde ett nytt liv nu, ett liv som hon skapat till sig själv med hjälp av sin mormor.
Och hon tänkte se till att resten av hennes liv skulle bli bra, eller till och med fantastiskt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar