torsdag 4 september 2014

1.23 Danielles chansning.

Sophia muttrade i köket. Alltid är något trasigt! Hon ville hinna fixa diskmaskinen innan hon åkte iväg till jobbet för att hon skulle sova borta över natten, bara en natt denna gången.

Hon tyckte det var lite jobbigt att lämna tvillingarna men förstod att de måste få känna att de kan ta ansvar också.





















Sophia tittade sig i spegel, hon granskade sitt gråa hår. Hon hade först tänkt färga över det men hon hade slutit en pakt med sig själv för länge sedan om att sluta färga håret och nu tänkte hon stolt bära sina grå lockar.

Hon hade lite dåligt samvete över att åka bort igen, men hon lovade sig själv att hon skulle göra något trevligt med tvillingarna när hon kom hem igen.





















Decan och Haruka hänger lite i Decans rum, de har tänkt att gå till festivalparken för att ha något att göra. Innan de gick passade Decan på att posera i sin vår outfit i sitt rum. Hon har målat en fondvägg där hon kan spraya sina favorit alster.





















-Jag vägrar!
-Du har inget val! ska vi in till staden så måste du ju ha koppel, i alla fall när vi är vid vägen.
-ALDRIG!
-Polisen kan komma och ställa till med problem annars.

Haruka morrade surt men lät Decan sätta på henne halsbandet Sophia hade köpt. Haruka var ett fritt djur som var van att springa fritt och brukade vanligtvis håll sig borta från vägar. Men eftersom det skulle till festivalparken var vägen närmast.

Haruka tittade på Decan när hon dansade, hon förstod inte alls vad det skulle vara bra för! Decan som var vad glad över att det var så lite folk passade på att släppa loss lite!


















När det närmade sig kvällen kände Decan att någon knackade henne på axeln, det var Danielle!

-Danni! Vad gör du här?
-Ska träffa Siri om en stund, frågan är väl snarare vad du gör här själv? Danielle började dansa med samtidigt som hon pratade med Decan.

-Är inte själv. sa Decan och nickade mot Haruka.
-Åh.. okej. Sa Danielle och ryckte på axlarna. Hennes syster var minsann inte som andra men just nu orkade hon inte bry sig mer om det.

När låten tagit slut sa det hejdå till varandra och Decan letade efter lite påskägg! Eftersom det började bli sent hittade hon inte så många. Hon hade hittar fler om inte Haruka han först och åt upp dem!



































Innan Decan och Haruka skulle åka hem passade Decan på att spraya lite. Hon var helt inne i sin egen värld och märkte inte ens att en älva smög sig på henne. Älvor var en väldigt ovanlig syn i Monte Vista. Älvan skrek "BU!" precis bakom Decan, som flög runt av rädsla.

Älvan bara skrattade åt henne och kastade en förtrollning som fick Decan att skaka av köld.

-Hörrududu! Så gör man faktiskt inte! sa Decan, men när älvan bara fortsatta skratta hoppade Decan på henne och ett slagsmål bröt ut.


































Haruka sprang fram och skällde på Decan som slutade slåss men var segraren i striden.

-Högst omoget av dig, du ska ju hålla låg profil!
-Bah, ibland måste man försvara sig själv!
-Sa du något? sa den sura älvan.

Decan såg påkommen ut, hon insåg att det bara är hon som förstår vad Haruka säger. Hon räckte ut tungan mot älvan och började gå hem med Haruka lunkande vid hennes sida.





















En bit bort bestämde sig Daniella att ta en chansning. Hon hade inte sagt något till någon men hon hade fått känslor för Siri. De hade haft väldigt roligt och Danielle kände att det var dags, så hon tog mod till sig för att kyssa Siri.

Men det gick inte som hon tänkt sig. Siri puttade bort henne och skrek:

-Vad håller du på med egentligen?! och sprang därifrån.

Danielle stod kvar och såg hur Siri gick iväg. Hon ville bara sjunka igenom jorden. Det var så pinsamt och plågsamt. Hon trodde Siri kände likadant för henne...

Hemma på tomten lekte Decan med Haruka men stannade upp när hon kände som en kall fors över sig. Det var som om hon stod bredvid sin syster i det kalla regnet och kände hur hennes hjärta gick sönder.

Haruka tittade frågande på henne men hon bara skakade på huvudet. Vad det än var så hade hon en känsla av att Danielle var ledsen, men hon tänkte vänta tills hon kom hem för att fråga vad det var som hänt.



Haruka luktade illa, väldigt illa. Decan lyckades efter mycket om och men övertyga henne om att ta ett bad. Och när hon väl kommit ner i vattnet verkade hon tycka att det var skönt att få bada lite!



Familjen har även fått en liten gäst, en slags påsktomte som bestämt sig för att utforska deras hem!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar